×
Meniu

WCR e-SG 185 Rebel Race Skis

1 buc
Nr.
1 buc
2 buc
3 buc
Cantiate limitată disponibilă
Adaugă în coș
  Salvează pentru mai târziu
Livrare 3-4 zile lucrătoare
365 de zile pentru retur

Descriere

Dezlănțuie-ți campionul interior și domină pârtiile cu schiurile noastre de ultimă generație Head WCR e-SG 185 Rebel Race! Proiectate pentru schiorii avansați care tânjesc după precizie și viteză, aceste schiuri vă vor duce schiatul la noi înălțimi.

Echipate cu o lățime de 98/65/81 mm și o lățime a taliei de 65 mm, aceste schiuri oferă control și stabilitate excepționale, permițându-vă să parcurgeți cu încredere chiar și cele mai dificile terenuri. Raza de 30,0 m asigură viraje netede, fără efort, în timp ce profilul camber oferă o aderență de neegalat la muchii pentru o cursă precisă și palpitantă.

Construite cu un amestec premium de lemn, Titanal și Graphene, aceste schiuri se mândresc cu rezistență și durabilitate de neegalat. Tehnologia inovatoare EMC (Energy Management Circuit) de la Head îmbunătățește și mai mult performanța schiurilor prin reducerea vibrațiilor și asigurarea unei deplasări fluide și stabile chiar și la viteze mari.

Experimentați adrenalina supremă pe măsură ce cuceriți pârtiile cu schiurile Head WCR e-SG 185 Rebel Race. Achiziționează-le astăzi și ridică-ți schiatul la nivelul următor!

Vă rugăm să rețineți că legaturile nu sunt incluse.

Specificații

Model:
24/25
Lățime:
98/65/81 mm
Lățime mijloc:
65mm
Utilizare optimă:
Pistă, Carving
Nivel Abilități:
Avansat
Radius:
30.0m
Material miez (core):
Lemn, Titanal, Graphene
Profilul:
Camber
Legături:
Nu este inclus
Caracteristici suplimentare:
EMC (Energy Management Circuit)
Sex:
Junior
Afișează toate

SkatePro