×
Meniu

Rise 75 Hockey stick

Nou
1 buc
Nr.
1 buc
2 buc
3 buc
4 buc
5 buc
6 buc
7 buc
8 buc
9 buc
10+
Nr.
1 buc
2 buc
3 buc
4 buc
5 buc
6 buc
7 buc
8 buc
9 buc
10+
Adaugă în coș
  Salvează pentru mai târziu
Livrare 3-4 zile lucrătoare
365 de zile pentru retur

Descriere

Stickul de hochei Warrior Rise 75 este arma supremă pentru jucătorii de hochei pe role care cer precizie precisă și control total pe patinoar.

Realizat cu exclusivitatea Sabre Taper, acest stick asigură o lansare stabilă, puternică și controlată, astfel încât să puteți executa lovituri cu o precizie de neegalat de oriunde de pe teren.

Experimentați o senzație de neegalat pentru puc cu designul Minimus carbon flat weave carbon. Conceput pentru jocul modern, acest stick oferă un control și o reacție excepționale, ajutându-vă să rămâneți cu un pas înaintea competiției.

Construit cu R. L. C. 111 (Revolutionary Lightweight Construction), acest stick combină cea mai recentă tehnologie de fibre ușoare și construcția din carbon de înaltă calitate pentru o rezistență și o jucabilitate de neegalat. Pregătiți-vă să vă ridicați jocul la noi înălțimi cu un stick la fel de durabil pe cât este de ușor.

Preia controlul jocului cu o aderență moale care îți blochează mâinile pentru un control maxim al mâinilor. Rămâneți echilibrat și încrezător, chiar și în timpul celor mai intense momente ale meciului, pe măsură ce vă dezlănțuiți întregul potențial cu Warrior Rise 75 Hockey Stick.

Specificații

Material Lamă:
Fibră de sticlă, Carbon
Flex:
75
Lungime Crosă:
152.4cm
Material Crosă:
Compozit din fibră de sticlă și carbon
Afișează toate

SkatePro