×
Meniu

Rise 40 Junior Hockey stick

Nou
1 buc
Nr.
1 buc
2 buc
3 buc
4 buc
5 buc
Cantiate limitată disponibilă
Nr.
1 buc
2 buc
3 buc
4 buc
5 buc
Cantiate limitată disponibilă
Adaugă în coș
  Salvează pentru mai târziu
Livrare 3-4 zile lucrătoare
365 de zile pentru retur

Descriere

Pregătește-te să domini patinoarul cu crosa Warrior Rise 40 Junior Hockey! Acest stick de top este conceput pentru jucătorii tineri care cer precizie și putere pe gheață.

Warrior Rise 40 dispune de tehnologia noastră exclusivă SABRE TAPER, care oferă o eliberare stabilă, puternică și controlată, asigurând o precizie precisă la fiecare lovitură. Fie că sunteți un lunetist de la linia albastră sau un artist al loviturilor rapide în fața plasei, acest stick vă va oferi încrederea de care aveți nevoie pentru a găsi spatele plasei.

Construit din MINIMUS CARBON, un design din carbon cu țesătură plată, Rise 40 oferă o senzație excepțională pentru toate aspectele jocului. Construcția sa Revolutionary Lightweight Construction (RLC 111) combină cea mai recentă tehnologie de fibre ușoare cu o formulă avansată de rășină epoxidică, oferind cel mai bun echilibru între rezistență și jucabilitate.

Preia controlul gheții cu crosa de hochei Warrior Rise 40 Junior. Tehnologia sa GRIP prezintă o aderență moale lipicioasă care blochează mâinile în loc pentru un control maxim al mâinilor, permițându-vă să executați pase precise și lovituri fulgerătoare cu ușurință.

Cu o construcție durabilă din fibră de sticlă compozită și carbon, Rise 40 este conceput pentru a rezista rigorilor jocului, asigurându-vă că puteți să vă desfășurați la cel mai bun nivel tură după tură. Cu o lungime de 137,2 cm și un grad de flexie de 40, acest stick este perfect pentru jucătorii juniori care caută combinația perfectă de putere și control.

Ridică-ți nivelul jocului și dezlănțuie-ți potențialul pe gheață cu stick-ul Warrior Rise 40 Junior Hockey. Comandă-l pe al tău astăzi și experimentează diferența Warrior!

Specificații

Material Lamă:
Fibră de sticlă, Carbon
Flex:
40
Lungime Crosă:
132.1cm
Material Crosă:
Compozit din fibră de sticlă și carbon
Afișează toate

SkatePro