×
Meniu

Selects Rigid SCS LT Clamp Trotinete Freestyle

(1)
Nou
1 buc
Nr.
1 buc
2 buc
3 buc
4 buc
5 buc
6 buc
7 buc
8 buc
9 buc
10+
Adaugă în coș
  Salvează pentru mai târziu
Livrare 3-4 zile lucrătoare
365 de zile pentru retur

Descriere

Vă prezentăm apogeul tehnologiei de prindere a scuterelor profesionale - Clema pentru scutere profesionale Tilt Selects Rigid SCS LT. Tilt Scooters s-au întrecut pe ei înșiși cu această clemă de înaltă calitate care depășește limitele de performanță și stil.

Această clemă SCS are un design elegant și robust, proiectat pentru a oferi o rigiditate de neclintit pentru cei mai exigenți piloți de scutere. Construită din cele mai bune materiale, aceasta poate rezista sesiunilor intense de pilotaj și măcinărilor necruțătoare fără a-și compromite integritatea. Designul quad-bolt asigură o stabilitate maximă a barei, oferindu-vă încrederea de a executa cu precizie chiar și cele mai complexe trucuri.

Șurubul de compresie inclus se integrează perfect cu sistemul SCS, oferind o conexiune solidă și sigură între furca și barele scuterului dvs. Cu un diametru interior supradimensionat de 35 mm, această clemă acomodează confortabil ghidonul de dimensiuni standard. Clema pentru scuter Tilt Selects Rigid SCS LT Pro este alegerea perfectă pentru motocicliștii intermediari și avansați care caută o clemă de top care combină rezistența, stilul și performanța de neegalat.

Specificații

Compresie SCS:
Yes
Clemă diametru interior:
35mm (Oversized)
Dimensiune Clemă:
Cvadruplu
Sistem de compresie inclus:
SCS
Piuliță tip stea:
Nu este inclus
Șurub Compresie:
Inclus
Diametru Șurub Compresie:
8mm
Afișează toate

Recenzii   (1)

Nu există nicio recenzie in limba engleză. Afișați recenzii la alte limbi (1 recenzii)

SkatePro