×
Meniu

Selects Durare i.Shack Pro Scooter Wheels 2-Pack

(1)
1 pereche
Nr.
1 pereche
2 perechi
3 perechi
4 perechi
5 perechi
6 perechi
7 perechi
8 perechi
9 perechi
10+
Adaugă în coș
  Salvează pentru mai târziu
Livrare 3-4 zile lucrătoare
365 de zile pentru retur

Creați un pachet

Descriere

Îmbunătățiți-vă cascadoriile cu roțile pentru scuter Selects Durare i.Shack Pro de la Tilt Scooters

Du-ți pilotajul de scuter profesionist la nivelul următor cu extraordinarele roți de scuter Selects Durare i.Shack Pro, concepute de Tilt Scooters. Dispunând de un diametru impresionant de 110 mm, aceste roți oferă un echilibru ideal între viteză și control, fie că măcinați șine sau vă înălțați prin aer.

Fabricate din material de aluminiu 6061 T6 de înaltă calitate, aceste roți cu spițe oferă durabilitate și robustețe excepționale, astfel încât să vă puteți depăși limitele fără griji. De asemenea, acestea sunt echipate cu rulmenți sigilați pentru a asigura o rulare lină și o întreținere redusă, permițându-vă să vă concentrați pe perfecționarea trucurilor dvs.

Cu o lățime generoasă a butucului roții de 24 mm și compatibile cu un ax de 8 mm, aceste roți se potrivesc perfect pe majoritatea scuterelor profesionale. În plus, fiecare pachet include în mod convenabil două roți și distanțiere, astfel încât să vă puteți înlocui cu ușurință roțile vechi sau să vă îmbunătățiți plimbarea. Pregătiți-vă să vă ridicați experiența de scuterizare cu roțile excepționale Selects Durare i.Shack Pro pentru scuter. Dezlănțuie-ți întregul potențial și cucerește străzile cu Tilt Scooters!

Specificații

Diametru Roți:
110mm
Rulmenți:
Inclus
Design Miez (core):
Spițe
Roți per pachet:
2
Distanțiere:
Inclus
Material Miez:
Aluminiu 6061 T6
Lățime Butuc Roată:
24mm
Diametru osie:
8mm
Afișează toate

Recenzii   (1)

Nu există nicio recenzie in limba engleză. Afișați recenzii la alte limbi (1 recenzii)

SkatePro