×
Meniu

Solar Junior Ochelari Schi

1 pereche
Nr.
1 pereche
2 perechi
3 perechi
4 perechi
5 perechi
Cantiate limitată disponibilă
Adaugă în coș
  Salvează pentru mai târziu
Livrare 3-4 zile lucrătoare
365 de zile pentru retur

Creați un pachet

Descriere

Du performanțele pe pârtie ale schiorului tău junior la nivelul următor cu ochelarii de schi Head Solar Junior. Datorită spumei confortabile și a designului cu două lentile, este garantat că vor menține fața copilului dumneavoastră protejată și confortabilă pe tot parcursul zilei. Stratul de acoperire anticeață asigură o vizibilitate excelentă chiar și atunci când vremea devine urâtă, astfel încât să se poată concentra asupra schiatului.

Designul lentilelor Toric ale ochelarilor de schi Head Solar Junior oferă un câmp vizual larg, astfel încât copilul dvs. poate vedea cu ușurință tot ceea ce se întâmplă în jurul său pe pârtii. Acești ochelari sunt ideali pentru condiții parțial înnorate până la acoperite, cu o transmisie a luminii de 45%, care este ușoară pentru ochi.

Ochelarii de schi Head Solar Junior oferă protecție 100% UVA pentru a proteja ochii copilului de razele UV dăunătoare ale soarelui. Acești ochelari nu au lentile interschimbabile, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji că copilul dvs. pierde sau sparge lentile suplimentare în timpul aventurii sale la schi.

Specificații

Caracteristici Suplimentare:
Comfort Foam, Double Lens, Anti Fog, Toric Lens
Mărime Față:
Junior
Lentile pentru tipul de vreme:
Înnorat, Parțial Înnorat
Lentile ce pot fi schimbate:
Nu
Transmisie de Lumină(VLT):
45%
Filtru UV:
UVA
Afișează toate

SkatePro