×
Meniu

Flexvent Strap SR Back Protector

1 buc
Nr.
1 buc
2 buc
3 buc
4 buc
5 buc
Cantiate limitată disponibilă
Nr.
1 buc
2 buc
3 buc
4 buc
5 buc
6 buc
7 buc
8 buc
9 buc
Cantiate limitată disponibilă
Nr.
1 buc
2 buc
3 buc
Cantiate limitată disponibilă
Adaugă în coș
  Salvează pentru mai târziu
Livrare 3-4 zile lucrătoare
365 de zile pentru retur

Descriere

Ridicați-vă experiența de schi cu dispozitivul de protecție a spatelui Rossignol Flexvent Strap SR. Concepută special pentru a răspunde cerințelor schiului alpin, această protecție pentru spate este echipamentul suprem pentru a vă asigura siguranța fără a compromite confortul și flexibilitatea. Fabricat cu cea mai recentă tehnologie, Rossignol Flexvent oferă combinația perfectă de protecție și libertate de mișcare.

Protectorul de spate Flexvent Strap SR se mândrește cu o construcție avansată, cu o spumă segmentată, multistrat, care absoarbe și dispersează eficient forțele de impact. Acest lucru asigură o protecție maximă pentru spate, oferindu-vă liniștea de a vă depăși limitele pe pârtii. În plus, sistemul de curele al dispozitivului de protecție oferă o potrivire sigură și confortabilă, menținându-l în poziție chiar și în timpul celor mai aventuroase pârtii.

Concepută pentru schiorii de sex masculin, protectoarea pentru spate Rossignol Flexvent Strap SR este un must-have pentru cei care apreciază siguranța și performanța ridicată. Experimentați o protecție de neegalat fără a sacrifica confortul și agilitatea. Abordați orice teren cu încredere și bucurați-vă de cea mai bună experiență de schi cu Rossignol.

Specificații

Proiectat pentru:
Schi
Sex:
Bărbați
Afișează toate

SkatePro