×
Meniu

Flexcent Strap Junior Back Protector

1 buc
Nr.
1 buc
2 buc
3 buc
Cantiate limitată disponibilă
Nr.
1 buc
2 buc
3 buc
4 buc
5 buc
Cantiate limitată disponibilă
Adaugă în coș
  Salvează pentru mai târziu
Livrare 3-4 zile lucrătoare
365 de zile pentru retur

Descriere

Oferă-i tânărului tău schior cea mai bună protecție și liniște sufletească în acest sezon de iarnă cu Rossignol Flexcent Strap Junior Back Protector.

Concepută special pentru schiorii juniori, această protecție de înaltă performanță pentru spate oferă o protecție excepțională împotriva impactului, fără a sacrifica confortul sau mobilitatea. Fabricat cu materiale inovatoare și tehnologie de ultimă oră, Rossignol Flexcent Strap Junior Back Protector stabilește standardul industriei pentru siguranță și performanță.

Dispunând de o curea de talie complet reglabilă și de un ham de umăr, această protecție asigură o potrivire sigură și personalizată pentru tânărul dumneavoastră schior. Designul flexibil permite mișcări nerestricționate, permițându-i copilului dumneavoastră să schieze cu încredere și libertate.

Aveți încredere în Rossignol, brandul de renume mondial sinonim cu calitatea și inovația. Echipați-vă tânărul sportiv cu Rossignol Flexcent Strap Junior Back Protector și lăsați-l să cucerească pârtiile cu neînfricare și protecție.

Specificații

Proiectat pentru:
Schi
Sex:
Junior
Afișează toate

SkatePro