×
Meniu

Rallybird 92 Womens Schiuri Freeride

1 pereche
Nr.
1 pereche
2 perechi
3 perechi
4 perechi
Cantiate limitată disponibilă
Nr.
1 pereche
2 perechi
Cantiate limitată disponibilă
Nr.
1 pereche
2 perechi
3 perechi
4 perechi
Cantiate limitată disponibilă
Adaugă în coș
  Salvează pentru mai târziu
Livrare 3-4 zile lucrătoare
365 de zile pentru retur

Descriere

Schiurile Rossignol Rallybird 92 sunt alegerea ideală pentru schiorii intermediari și avansați care doresc să accepte orice provocare pe munte. Construite cu un design versatil all-mountain și capabilități freeride, aceste schiuri vor excela în orice condiții. Cu o combinație de materiale de bază din lemn, fibră de sticlă și Paulownia, Rallybirds oferă putere și stabilitate, menținând în același timp greutatea scăzută pentru o manevrabilitate fără efort.

Talia de 91 mm și profilul Tip și Tail Rocker asigură că aceste schiuri vor funcționa fără probleme de la trasee îngrijite la powder proaspăt. Construcția Rectangular Sidewall contribuie la menținerea și controlul optim al muchiei, în timp ce designul inovator Assist Flex oferă cantitatea perfectă de flex pentru viraje fără efort și schiat încrezător.

Rossignol a proiectat aceste schiuri pentru a include caracteristici suplimentare care vă vor îmbunătăți experiența de schi, inclusiv pereții laterali dreptunghiulari pentru aderență superioară la muchii și control, precum și Tip și Tail Rocker pentru inițierea ușoară a virajelor și flotabilitate în zăpadă adâncă. Abordați întregul munte cu încredere și bucurați-vă de senzația călătoriei cu schiurile Freeride pentru femei Rossignol Rallybird 92.

Specificații

Model:
24/25
Lățime:
122/91/112 mm
Lățime mijloc:
91mm
Utilizare optimă:
All Mountain, Freeride
Nivel Abilități:
Intermediar, Avansat
Material miez (core):
Lemn, Fibră de sticlă, Paulownia
Profilul:
Tip și Tail Rocker
Legături:
Nu este inclus
Caracteristici suplimentare:
Assist Flex, Rectangular Sidewall
Sex:
Femei
Afișează toate

SkatePro