×
Meniu

Gratuit Rider 20S Backpack

1 buc
Nr.
1 buc
2 buc
3 buc
4 buc
5 buc
Cantiate limitată disponibilă
Nr.
1 buc
2 buc
3 buc
4 buc
5 buc
Cantiate limitată disponibilă
Adaugă în coș
  Salvează pentru mai târziu
Livrare 3-4 zile lucrătoare
365 de zile pentru retur

Descriere

Aventurile de iarnă tocmai au devenit mai ușoare cu rucsacul ORTOVOX Free Rider 20S.

Acest rucsac de înaltă calitate oferă schiorilor și snowboarderilor o modalitate confortabilă și sigură de a-și transporta toate echipamentele esențiale pe pârtii.

Numeroasele sale caracteristici includ fixarea diagonală a schiurilor, o plasă integrată pentru cască, snowboard și fixare pentru snowshoe, o curea de piept cu un fluier de semnalizare, fixare pentru frânghie, bucșă pentru piolet, un compartiment de siguranță separat și acces la compartimentul principal din partea din față a rucsacului. De asemenea, este compatibil cu Ortovox Clasp Spine Protector și este în întregime fără PFC.

Cu o greutate a genții de numai 980 g, puteți transporta toate elementele esențiale fără să vă simțiți împovărat. Rucsacul Ortovox Free Rider 20S are spatele tău.

Specificații

Caracteristici rucsac:
Închidere Diagonală Schiuri, Plasă Cască Integrată, Sistem compatibil de hidratare, Ataș Snowboard Și Racheta de Zăpadă, Curelușă piept cu fluier de urgență, Suport Prindere Frânghie, Agățător Târnăcop Gheață, Acces compartiment principal: Partea frontală, Breloc Chei, Compartiment Separat de Siguranță, Compatibil cu Fermoarul Ortovox Spine Protect, Fără PFC
Greutatea bag-ului:
980g
Afișează toate

SkatePro