×
Meniu

Aero Tampon Frână Role

(27)
1 buc
Nr.
1 buc
2 buc
3 buc
4 buc
5 buc
6 buc
7 buc
8 buc
9 buc
10+
Adaugă în coș
  Salvează pentru mai târziu
Livrare 3-4 zile lucrătoare
365 de zile pentru retur

Descriere

Plăcuță de frână pentru patinele în linie Roces. Se potrivește la aceste patine pentru copii, Orlando II, Orlando 4.0, Flash 3.0 băiat/fată.

Gaura de montare pentru șurub se află la capătul din spate al plăcuței de frână (șurubul nu este inclus)

Specificații

Osii:
Nu este inclus
Brake mounting bolt:
Nu este inclus
Afișează toate

Recenzii   (27)

"Fair price and good product. I would order spare parts from SkatePro again."
Richard K. (Harwinton) 10/04/2017
Cumpărător verificat
"The brake pad is made of a very soft material and therefore has an extremely short lifespan. My daughter used it for about 90 minutes (in not extreme conditions) and the pad was totally worn. It has a weak brake effect, the use of the product is not safe, it is useless for the purpose it is meant for. It should be taken out of supply and/or replaced with a product of far greater quality. A fékbetét nagyon puha gumiból készült, így borzasztóan rövid élettartamú. A lányom kb. 90 perc, nem extrém használattal teljesen elkoptatta. A vele elért fékhatás gyenge, a termék használata nem biztonságos, alkalmatlan a célra! A leghelyesebb az lenne, ha kivennék a kínálatból, vagy egy sokkal jobb minőségű termékre cserélnék."
Pataki Zsolt / Palatinus Gyógyszertári (Budapest) 17/08/2020
Răspuns de la SkatePro:  Kedves Zsolt!

Mégegyszer sajnáljuk, hogy rossz tapasztalatod adódott a fékkel kapcsolatban. Csapatunk célja, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújtson a termékekkel kapcsolatban a sportok szerelmeseinek, azért hogy garantált legyen az elégedettség.

Elküldtük az új fékbetétet, reméljük ezúttal minden rendben lesz! Várjuk a visszajelzésed ismét😃

Ha bármilyen további kérdésed van, írj nekünk a email@skatepro.hu címen vagy hívj minket a +36 21 200 7813 számon Hétfőtől csütörtökig 9:00-17:00, Pénteken pedig 10:00-15:00
Afișează toate 27 recenziile
SkatePro